Ilustrim

Çdo fundjavë mijëra kosovar sidomos tani me ardhjen e verës ia mësyjnë Shqipërisë.

Kolonat kilometrike janë të zakonshme të premteve në kufirin Kosovë-Shqipëri

Një situatë e tillë është edhe në këto momente.

Gazeta Online ‘Reporteri.net’ ju sjell pamje nga kufiri Kosovë-Shqipëri ku vazhdojnë kolonat e gjata dhe pritja në kufi.