Kompania e madhe turistike “DITA” në Podujevë organizon udhëtime të rregullta për në bregdetin shqiptar dhe në atë të Ulqinit.

Udhëtimet me autobusëve do të jenë çdo ditë nëpër këto destinacione. Durrës, Velipojë, Shëngjin, Vlorë, Sarandë, Ksamil e Ulqin.

Andaj mos hezitoni, “Vera po vjen hajde edhe ti”, bindu në korrektësinë, rehatin dhe komoditetin që ofron “Kompania Turistike Dita”.

Orari i nisjeve:

Nisja në ora 04:00 Podujevë, 05:00 – Prishtinë- Durrës

Nisja në ora 23:00 Podujevë, 24:00 Prishtinë-Velipojë

Nisja në ora 23:00 Podujevë , 24:00 Prishtinë-Shëngjin

Nisja në ora 22:00 Prishtinë-Vlorë Nisja në ora 22:00 Prishtinë-Sarandë

Nisja në ora 22:00 Prishtinë-Ksamil

Nisja në ora 23:00 Podujevë, 24:00 Prishtinë-Ulqin

Për më shumë vizitoni zyrën përballë Stacionit të Autobusëve në Podujevë si dhe tek Xhamia e Llapit në Prishtinë.

Për çdo informatë shtesë telefononi në numrat:

+383 44 275 185
+383 44 317 915
+383 44 411 131