Është mbajtur mbledhja e Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë.

Në këtë mbledhje, komisioni ka votuar në parim projektligjin që parasheh heqjen e homologimit për automjete.

Anëtarët e këtij komisioni me vota unanime kanë përkrahur këtë projektligj.