Kreu i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli, ka deklaruar pasurinë e tij në Agjencinë Kundër Korruopsionit.

Përveç tokave e pronave milionëshe, Pacolli ka deklaruar edhe vlerën e parave të gatshmë që ka në banka.

Ai ka treguar se ka para të gatshme në vlerë 5 milionë e 701 mijë e 230 euro në Bankën Ekonomike, 252 mijë e 554 euro në NLB Banka, 349 mijë dollarë në NLB Banka, 1 mijë e 104 franga në NLB si dhe 9 milionë dollar si garancion-depozitë për eksport.

Ndërkohë, të hyrat vjetore të tij sillen rreth katër milionë euro.