Dikur ishte nga stadiumet më të mira në vend. Skuadra e shuar e Hysit krenohej me infrastrukturën që kishte, teksa ekipet rivale me padurim prisnin të luanin në të.

Fjala është për stadiumin në Merdar që së fundmi u shfrytëzua nga Llapi në Vala Superligë.

Megjithatë, terreni i këtij stadiumi vazhdon të shfrytëzohet ende.

Janë dy shkolla të futbollit, Podujeva dhe Besiana që i zhvillojnë aktivitetet në të, shkruan Gazetasheshi.com.

Si rrjedhojë e kësaj, ato përkujdesen edhe për mirëmbajtjen e terrenit.

Aktualisht, kështu duket terreni që dikur mblidhte mijëra shikues.

Fotografia e Futbolli I Kosovës

Fotografia e Shf.Podujeva