Këto qytete do të mbesin pa rrymë

KEDS, përmes një komunikate njofton se në cilat vise të Kosovës nuk do të ketë rrymë për, siç thuhet, mirëmbajtjen e rrjetit.

KEDS Sh. A. njofton se të shtunën, më 16.05.2015 në TS 110/35/10 kV Gjilan do të shkyçen:

· Dalja 10 kV Ujësjellsi prej orës 10:00 deri në orën 14:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: konsumatori komercial Hidromorava ,rr. Abdulla Tahiri – TS – 700 .

Të shtunën, më 16.05.2015 në TS 35/10 kV Gjilan IV do të ketë shkyçet:

· Dalja 10 kV Kombinati i Duhanit prej orës 11:00 deri në orën 15:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: konsumatori Komercial Fabrika e Duhanit MCCROFT TOBACCO KOSOVO .

II
Të shtunën, më 16.05.2015 në TS 35/10 kV Lladovë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Fabrika e Radiatorëve prej orës 15:00 deri në orën 19:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: konsumatori komercial JUGO TERM International New Co dhe Fabrika e radiatorëve.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuar në rrjetin 10 kV, shqyrtimeve të planifikuara.

III
Të hënën, më 18.05.2015 në TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ketë shkyçet:

· Dalja 10 kV Nr. 7 prej orës 10:00 deri në orën 15:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra Sportive, Pallati i Rinisë dhe Pallati i Shtypit ish- Rilindja .

IV
Më 18.05.2015 në TS 110/10 kV Prishtina 3 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Nr. 10 prej orës 10:00 deri në orën 15:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: USAID-I dhe Ambasada Amerikane Dragodan .

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuar në rrjetin 10 kV , shqyrtimeve të planifikuara .

V
Të martën, më 19.05.2015 në TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ketë shkyçet:

· Dalja 10 kV Nr. 27 IMN Kosova prej orës 10:00 deri në orën 15:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: IMN Kosova Tjegullorja dhe PTK – BTS Vala 900 Antena .

VI
Të martën, më 19.05.2015 në TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ketë shkyçet:

· Dalja 10 kV Nr. 29 Film City – Kfor prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: HQ Film City – Kfori Dragodan .

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuar në rrjetin 10 kV , Shqyrtimeve të Planifikuara .

VII
Të shtunën, më 16.05.2015 në TS 110/35/10 kV Gjilan do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Ujësjellsi prej orës 10:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Konsumatori Komercial Hidromorava , Rr. Abdulla Tahiri – TS – 700 .

VIII
Të shtunën, më 16.05.2015 në TS 35/10 kV Gjilan IV do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Kombinati i Duhanit prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: konsumatori komercial Fabrika e Duhanit MCCROFT TOBACCO KOSOVO .

IX
Të shtunën, më 16.05.2015 në TS 35/10 kV Lladovë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Fabrika e Radiatorëve prej orës 15:00 deri në orën 19:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: konsumatori komercial JUGO TERM International New Co dhe Fabrika e radiatorëve .

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuar në rrjetin 10 kV , shqyrtimeve të planifikuara.

X
Më 17.05.2015 në TS 110/35/10 kV Lipjan do të ketë shkyçet:

· Dalja 10 kV Zona Industriale prej orës 12:00 deri në orën 15:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: konsumatorët komercial përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj (bizneset ).

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve për dislokimin e rrjetit 10 kV.

XI
Më 18 dhe 19.05.2015, në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Maxhunaj prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Nadakofc, Sfaraqak I Ulët, Pestovë, Maxhunaj, Dumnicë e Ulët, Dumnic e Mesme, Dumnicë e Epërm, Vilancë, Ropicë, Samadrxhë, Zagori, Ceceli dhe Sllakofc.

Shkyçja bëhet me qëllim të ngritjes së shtyllave të betonit H-12m.