Këto fshatra të Podujevës do të mbesin pa rrymë sot

Këto fshatra të Podujevës do të mbesin pa rrymë sot

KEDS njofton se për shkak të punimeve të planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit, sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, në Podujevë dhe në disa fshatra.

Ky është njoftimi i KEDS-it:

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit

 KEDS Sh.A njofton se më  datë 13.01.2016  (e mërkurë) në NS 220/35/10 kV ,Podujevë do të shkyçet: Dalja 10 kV Ballovci, prej orës 09:00 deri në ora 10:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Surkish, Balloc, Lladoc, Sfeçël, Dumosh, Shjakoc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakinicë, Turiçicë.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit Demontimi i transformatorit 10/0.4kV në TS Durmishi –fshati  Shajkovc sipas pëlqimit elektroenergjetik në nr.10238 të datës 02.12.2015./Llapi.info