Këta janë këngëtarët më të paguar gjatë vitit 2017

Lista e këngëtarëve që fituan shuma marramendëse gjatë vitit që po lëmë pas

Përveçse u jep famë dhe bëhen të njohur në tërë botën, janë idhuj të shumë njerëzve, këngëtarët po ashtu kanë përfitim nga profesioni i tyre, madje shuma të majme parash.

Kështu revista e njohur Forbes ka listuar këngëtarët më të paguar gjatë vitit 2017.

Pa dyshim që gjithë sytë janë tek Beyonce por sivjet ajo nuk e nis listën, është e dyta në rend.

Kësaj radhe prinë Diddy.

1) Diddy (130 milionë $)

2) Beyonce (105 milionë $)

3) Drake (94 milionë $)

4) Weeknd (92 milionë $)

5) Coldplay (88 milionë $)

6) Guns N ‘Roses (84 milionë $)

7) Justin Bieber (83.5 milionë $)

8) Bruce Springsteen (75 milionë $)

9) Adele (69 milionë $)

10) Metallica (66.5 milionë $).