Këta janë fëmijët më të guximshëm që keni parë (Video)

Këta janë fëmijët më të guximshëm që keni parë (Video)

Në një video që po qarkullon në Facebook, shihet një fëmijë që nuk u frikësohet atyre që nga kamerat e mbikëqyrjes duken të jenë qenë.

Përderisa dy fëmijët tjerë që po e shoqëronin kthehen prapa dhe ia mbathin duke ikur, ai qëndron stoik dhe i patrembur.

Për më shumë, ndiqeni videon: