Një ngjarje e rëndë ka ndodhur para pak minutash në rrugën “Agim Ramadani-Katana” në Mitrovicë.

Një punëtor ka marrë plagë të rënda.

Ambulanca e ka marrë nga vendi i ngjarjes, pasi gjendja e tij është shumë e rëndëz

Dëshmitarët thonë se ka marrë goditje në kokë dhe ka pasur gjakderdhje.

Siç mëson gazeta, është këputur vinçi që po barte materiale ndërtimore.

Sipas dëshmitarëve, materiali ndërtimor e ka zënë një punëtor.