Pavarësisht se është prodhuar më shumë se katër dekada më parë, ky Volkswagen Golf i gjeneratës së parë “nuk ka mëshirë” as për makinat shumë, shumë më të reja.

Bëhet fjalë për një veturë e cila tanimë thuhet se ka një motor me deri në 455 kuaj fuqi, përcjell Telegrafi.

Siç bëhet e ditur, kjo veturë e tillë është bërë nga një ekip tifozësh gjermanë të garuesve klasikë.

Kështu, ai tanimë mund të thuhet se është i gatshëm dhe madje i “ashpër” edhe për të dalë në garë.