Kamerë e fshehur me personazhe të “Star Wars” [video]

Momente mjaft qesharake sjellin kamerat e fshehura, të cilat befasojnë njerëzit në momentin që ata më së paku e presin.

Emisioni brazilian i Silvio Santosit ka bërë dy kamera të fshehura me personazhet e “Star Wars”, transmeton Koha.net shkrimin e golem13.

Para se të hynin në tualet njerëzit kishin një pamje normale, por, kur dilnin nga aty dilnin menjëherë në një dhomë dhe përpara tyre shfaqeshin njerëzit me armë dhe kostume të filmit “Star Wars”, shumica prej tyre frikësoheshin dhe futeshin përsëri brenda në tualet.

Videon mund ta shikoni më poshtë.