Ja si duket ky djalë në foton e patentës (Video)

Sean Corbett, një djalë nga Arizona e SHBA, duket se ka foton më të çuditshme të patentës që është parë ndonjëherë.
Ai ka vendosur që në foto të vërë mbi kokë një kullorëse makaronash dhe arsyeja do t’ju befasojë.

Kërkesa të tilla nuk janë të lejueshme, por djali ia arriti qëllimit dhe arsyeja pse e bëri këtë ishte në emër të lirisë fetare.

Meqenëse hixhabi është i ndaluar rreptësisht në një format të tillë fotoje, ai vendosi të ndërmerrte këtë veprim që ka bërë xhiron e internetit.

“Dikush nuk duhet të paragjykohet për vendimin dhe zgjedhjen që bën në lidhje me fenë”,-tha ai.