Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, ka njoftuar ka pranuar një informatë (foto dhe video) të një personi, pjesëmarrës në komunikacion i cili ka kryer kundërvatje, duke bërë tejkalim në vijë të plotë, në aksin rrugor, Gjilan-Ferizaj , afër udhëkryqit që çon në fshatin Mirosale të Ferizajt.

I njëjti është dënuar me 150 euro.

“Njësia e Komunikacionit Rrugor nga Ferizaj , menjëherë ka ndërmarr veprimet e nevojshme për identifikimin e kundërvajtësit, me ç’rast edhe i ka shqiptuar një gjobë, sipas ligjit mbi kundërvajtjet në komunikacion.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizajt , falenderon qytetarin që ka dërguar këtë informatë dhe apelon qytetarët, pjesëmarrës në komunikacion , që të respektojnë rregullat dhe ligjin e komunikacionit , për një siguri më të madhe në komunikacionin rrugor”, thuhet në njoftim.