Një qytetar në Vushtrri ka gjetur përpara bankomatit 100 euro.

Bajram Aliu i ka gjetur këto të holla në bankën Teb, ndërkohë që ka kërkuar personin që i kanë humbur ato.

Ai ka publikuar emrin e personit që i kanë humbur.

“Këto të holla dhe kartela e YLBER MAXHUNI i kam gjetë në automatin e TEB Bankës në Vushtrri kush e njef këtë përson le të lajmron nr i im i tel është  044-117-155 ora ka qen 16,49 min”, ka shkruar ai./Llapi.info