Deputeti i VV-së, Fitim Haziri, në në mbledhjen e sotme të Komisionit Parlamentar për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal, ka thënë se keqpërdorimet në RTK, sipas tij, janë të mëdha.

Ai ka shtuar se nevoja për shkarkimin e bordit drejtues të RTK-së, siç ka potencuar Haziri, ka qenë e madhe.

Haziri ka deklaruar se keqpërdorimi i parave të buxhetit të qytetarëve të Republikës në cilindo institucion nuk duhet të lejohet./Llapi.info

VIDEO