Ramush Haradinaj, Kosovo's new Prime Minister and leader of the Alliance for the Future of Kosovo, speaks during the parliamentary session in Pristina, Kosovo, September 9, 2017. REUTERS/Laura Hasani

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj sot para deputetëve të Kuvendit të Kosovës tha se mirëpret shqyrtimin e projektligjeve për transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në Ushtri të Kosovës.

Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Ministrinë e Mbrojtjes, Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Forcën e Sigurisë së Kosovës, Shqyrtimi i parë i Projektligjit për shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës janë pikat 10, 11 dhe 12 të rendit të ditës, raporton Telegrafi.

Ndërkaq, gjithsej në rend dite janë 46 pika.