Restorant ORA vazhdon të mbetet vendi më i preferuar për dreka e darka familjare, ashtu edhe për organizimin e ahengjeve familjare si nga bashkatdhetarët, qytetaret e Podujevës e gjithë Kosovës.

Pas shumë pune e përkushtimi, Resorti ORA është bërë pikë referuese për qytetin e Podujevës. Ky Resort sapo ka lëshuar në punë sallën më të re të ahengjeve familjare, sallë kjo e vlerësuar si një ndër sallat më të bukura në Ballkan.

VIDEO ME PAMJE MAGJEPESE

Shumica e kalimtarëve në pikën kufitare në Merdare, ndalesën e parë sigurisht që e bëjnë po në këtë restorant, ku me pritjen e ngrohtë dhe profesionale që ua bëjnë secilit konsumator, janë shndërruar në Ambasador të qytetit tonë të Podujevës.

Andaj pa dyshim se qyteti i Podujevës dhe gjithë qytetarët e saj janë krenar me të!

Ajo çfarë i bënë edhe më të veçantë si familje, është lashtësia e punës së tyre në gastronomi, pra tani ka filluar punën gjenerata e VI (katërt).

Restaurant ORA 

Since 1958

VIDEO ME PAMJE MAGJEPESE

May be an image of indoor
May be an image of indoor
May be an image of furniture and indoor
May be an image of furniture and indoor
May be an image of indoor
May be an image of indoor