Ish-emisari i SHBA-së për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell ka thënë se po vazhdon që të marrë kërcënime në rrjete sociale, pasi që ua uroi serbëve Vidovdanin.

Grenell ka publikuar mbrëmë një mesazh, ku kërcënohej se do të ia prenin kokën.

I njëjti pak orë më vonë, ka publikuar edhe dy mesazhe tjera.

“Dhuna dhe homofobia janë të neveritshme”, ka shkruar Grenell derisa ka publikuar mesazhet kërcënuese që i kanë shkuar.

https://www.instagram.com/p/CQuQGfhNOTK/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1bbcc009-e690-4717-ac51-9c5e314d46e0
https://www.instagram.com/p/CQuvRaBtRdf/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4aaefb18-3924-4262-ad07-7d24f70ff0da