Sekretari i Partisë Demokratike të Kosovës, Betim Gjoshi ka thënë se çdo vendim i madh në Kosovë e ka vulën e PDK-së dhe Hashim Thaçit.

Këto fjalë të tij vijnë pas sigurimit të 3 medaljeve të arta olimpike të Kosovës.

Ai tha se mbështetja buxhetore nuk duhet të ndalojë por të forcohet çdo herë.

Postimi i plotë:

Çdo vendim i madh në Kosovë e ka vulën e PDK-së dhe Hashim Thaçit.

Ky është një vendim që ka firmën e Hashim Thaçit dhe janë themelet e mbështetjes serioze institucionale për sportistët tanë.

Pjesë e këtij vendimi historik është edhe kryetari i sotëm i PDK-së, Memli Krasniqi, i cili në atë kohë ishte Ministër i Sportit.

Vetëm sot kur Kosova ka 3 medalje të arta olimpike e shohim rëndësinë e domosdoshme të shtetit për të mbështetur dhe inkurajuar sportistët. Kjo mbështetje nuk duhet të ndalojë, por të forcohet çdo herë me mundësitë buxhetore që krijohen.