Është gjetur pas dy ditësh, një femër e zhdukur në Fushë Kosovë.

“Lidhur me rastin me 14.04.2019 njësia policore ka arritur që të gjejë ku ishte duke qëndruar viktima femër K-Shqiptare e raportuar si e zhdukur”, thuhet në raportin e policisë.

Është bërë kontrollimi i shtëpisë ku ishte duke qëndruar viktima.

Një i dyshuar mashkull K-shqiptar është intervistuar dhe një tjetër gjendet në arrati.