#FriendsDay i Vladimir Putinit [video]

Sot të gjithë ata që kanë një llogari në Facebook kanë pasur mundësinë që të jenë pjesë e një aplikacioni për nder të Ditës së Shokëve, duke krijuar një video përmbledhëse.

Ndër miqtë e tij renditen Bashar Al-Assad, presidenti i Kinës Xi Jinping, aktori Steven Segal dhe shumë akterë tjerë politikë e kulturor, transmeton Koha.net.

Brenda videos është edhe Angela Merkel e Barack Obama.

FACEBOOK WISHES PUTIN HAPPY FRIENDS DAY

Just when you can’t take anymore of these videos… Happy Friends Day, Vladimir! #FriendsDay #Putin

Publié par In the NOW sur jeudi 4 février 2016