Fillojnë talljet me çmimin e iPhone-it të ri “X”

Apple gjatë ditës së martë ka prezantuar telefonin iPhone X dhe shumë njerëz kanë mbetur të shtangur nga çmimi fillestar prej 1 mijë dollarëve.

I lansuar përkrah iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus, “X”-i është tallur nëpër rrjetet sociale. Përveç çmimit dështimi për njohje të fytyrës nga kjo pajisje ka shtuar edhe më shumë talljet për të.

Image

Image

Image

Image

Image