Pas zgjedhjes së presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani dhe Fatmir Limaj ka reaguar.

Përmes një postimi në Facebook, i pari i NISMA Socialdemokrate tha se sonte u instalua sistemi një partiak në Kosovë, fatkeqësisht me ndihmën e atyre që i thonë vetes opozitë.

Tutje në status ai tha se fton zërin e vërtetë opozitarë të bëhet bashkë në mbrojtje të shtetit kushtetues dhe vlerave demokratike të vendit tonë.