Erërat e forta gjatë natës kanë shkatërruar çatitë e disa shtëpive në Podujevë, raporton Llapi.info. Përveç çative të shtëpive, erërat kanë shkatërruar edhe disa dritare të objektit të Komunës së Podujevës.

Poashtu, nga erërat e forta kanë pësuar edhe disa mure rrethuese të shtëpive të ndryshme, shtylla elektrike dhe drunjë.

Llapi.info u sjell disa foto që pasqyrojnë dëmet që janë shkaktuar si pasojë e erërave të forta./Llapi.info

1937115_1052918558134667_2239128783096488821_n
10299008_1052918474801342_8874954499683476603_n

12540713_1052918641467992_6428363066766964916_n


20160112_094929
20160112_094934

20160112_103436

20160112_104008
20160112_104015

20160112_104019