Era ju sjell kokëdhimbje!

Ndikim shumë të madh në shëndetin tuaj mund të ju sjell edhe era e shkaktuar nga ndryshimi i kushteve klimatike.

Dicka e tillë po del të ketë ndikim madje tek një e treta e njerëzve të shëndoshë, duke ndryshuar kështu disponimin tuaj e duke iu shkaktuar kokëdhimbje, depresion, pagjumësi.

Era shpesh herë nga moskujdesi ju sjell edhe ftohjen pastaj problemet me viruse të ndryshme dhe inflamacione të lëkurës, por motin e tillë mund ta përballoni duke u kujdesur më shumë për shëndetin tuaj dhe duke u ambientuar sa më shumë me natyrën.