Ekipi Janevës ka pranuar edhe 12 akuza të reja

Gjatë fundjavës deri te Prokuroria Themelore Publike janë paraqitur edhe 12 akuza të reja penale kundër punonjësve të Prokurorisë Publike Speciale, transmeton TetovaSot.

Paraqitjet janë dorëzuar nga individë të ndryshëm, deri te personat e panjohur të Prokurorisë Speciale, dhe të gjithë akuzohen për rastet lidhur me krimin, keqtrajtimin gjatë kryerjes së shërbimit të tyre.

Deri tani në Prokurorinë Speciale Publike janë dorëzuar gjithsej 19 kallëzime penale.