Fëmijëve të tij, u ka vënë emrat në bazë të rajonit nga vjen. Vajza dhe njëri nga djemtë quhen Besiana dhe Besian, ndërkaq djali tjetër Llapjan.

Ai deklaron se është i lumtur që vetëm tre emra Llapjan janë në Kosovë, e njëri prej tyre është djali i tij 15 vjeçar.