Me mbylljen e ndeshjeve në grupin E, tashmë dihet edhe një çift i EURO 2020 për në 1/8.

Spanja që e mbylli si e dyta do të takohet me Kroacinë, që po ashtu e mbylli e dyta në grupin D.

Në anën tjetër, Suedia që e mbylli si e para do të luajë ndaj vendit të tretë të grupit B ose C.

Me dy ndeshjet e sotme që janë të fundit në fazën e grupeve, do të përcaktojnë të gjitha çiftet e 1/8.

Të caktuar më herët janë ndeshjet, Itali – Austri, Holandë – Repulikë Çeke dhe Uells – Danimarkë.