Klubi i zhytjes”Prishtina” sot ka organizuar një aktivitet në të cilin ka marrë pjesë edhe deputeti i Levizjes Vetëvendosje, Liburn Aliu.
Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Liburn Aliu, ka dëshmuar sot aftësitë e tija zhytëse në Liqenin e Batllavës, duke sfiduar të ftohtin dhe akullin.

Ai sot i shoqëruar edhe nga disa persona të tjerë është zhytur nën akull, në ujin e ftohtë të Liqenit të Batllavës.

Ky atraksion është organizuar nga klubi i zhytjes “Prishtina”.