Të gjithë mësojnë në shkollë: Ju jeni të sigurt nga stuhitë në veturë.

Sepse vetura është një ‘kafaz’ Faraday dhe kështu mbrohet elektrikisht.

Elektronika e automjetit më pas prishet, por të paktën asgjë nuk do të ndodhë me pasagjerët.

Mburoja Faraday

Kjo video e demonstron këtë në mënyrë shumë mbresëlënëse.

Automjeti para shoferit u godit drejtpërdrejt – por asgjë nuk i ndodhi familjes në xhip.

Sigurohuni që të shikoni me zë!