Një lopë e cila kishte rënë në një bunar të thellë ka bërë që të intervenojnë zjarrfikësit për ta shpëtuar.

Ekipi i zjarrfikësve në Gjilan ka intervenuar për të shpëtuar lopën e cila kishte rënë në një bunar në fshatin Bresalc.

Siç shihet në këto pamje të publikuara, zjarrfikësit me ndihmën e disa mjeteve, e nxjerrin atë nga gropa.

Në Bresalc të Gjilanit shpëtohet një lop falë ekipit të zjarrfiksave të Gjilanit dhe banorëve të fshatit Bresalc pasi kishte rënë me një bunar të thellë.

Gepostet von 06 Press am Samstag, 13. Juli 2019