Foto ilustrim

Një person i kërkuar është arrestuar dje rreth orës 12:00 në rrugën “Bekim Lushaku” në Podujevë, njofton Llapi.info.

Sipas Policisë së Kosovës, arrestimi i tij është bërë në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata.

“Rr. Bekim Lushaku, Podujevë 10.07.2019 – 12:00. Në bazë të urdhëresës së Gjykatës është arrestuar i kërkuari mashkull k-shqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në Burgun e Smrekonicës”, thotë PK./Llapi.info