Të gjithë ne ëndërrojmë çdo ditë që të bëhemi jashtëzakonisht të pasur në një moment të jetës sonë. Imagjinoni nëse ndodh të jetë e vërtetë që thjesht nuk mund të besoni se ka ndodhur me ju.

Një shembull i kësaj është një njeri me emrin Christopher Williamson. Njeriu me bazë në Georgia iu dorëzua manisë së kripto-monedhave në ditët e sotme. Ai investoi 20 dollarë në ‘Rocket Bunny’.

Sidoqoftë, kur u zgjua të nesërmen në mëngjes dhe kontrolloi investimin kuptoi se u bë trilioner brenda natës!

Duke folur për FOX5 Atlanta, Williamson tha, “Unë e shikoj përsëri dhe jam si … në atë moment bie fjalë për fjalë nga shtrati im dhe vrapova te tavolina dhe hyra në aplikacionin Coinbase”. Më tej, ai shtoi se bisedoi me miqtë se të veprone.

Ndërsa filloi të bëjë plane rreth investimit të tij, ajo shumë shpejt u zhgënjye. Ai u përpoq t’i transferonte paratë në një portofol tjetër, por nuk po tregonte të njëjtin çmim.

Duke kontaktuar Coinbase, ai e kuptoi se ishte një gabim teknik për shkak të të cilit shuma po shfaqej në ekranin e tij.