Njësia Speciale e Policisë së Kosovës po zhvillon një operacion të madh në Karaçevë të Kamenicës, zonë kjo kufitare mes Kosovës dhe Serbisë.

Cak i goditjes janë kazinos të cilat që një kohë të gjatë ushtrojnë veprimtarinë ilegale.

Lexo Edhe:
Dhurata për tre vajzat: Miliarderi blen tre Ferrari të njëjtë, nga 180.000 euro secili
Deri në këto momente raportohet për mbi dhjetë të arrestuar, derisa operacioni është duke vijuar.

Mësohet se në mesin e të arrestuarve janë edhe shumë zyrtarë të policisë së Kosovës.