Dogana e Kosovës së bashku me Policinë, kanë kryer një aksion ne tregun e veturave të Prishtinë.

Këtë të diel tregu i automjeteve ishte me i zbrazët se javëve të kaluara.

Tregtarët për këtë po i fajësojnë Doganat e Kosovës, që bashkë me policinë kryen një aksion në treg.

Cak i tyre ishte gjetja dhe konfiskimi i veturave të cilave nuk iu është kryer dogana dhe janë vënë në shitje.