Rreth orës 15:30 ka ndodhur një aksident rrugor në rrugën “Ali Ajeti”, dy makina të tipit njëra Mercedes dhe tjetra Renault, u përplasën si pasojë e moskujdesit të shtuar në komunikacion.

Sipas informacioneve të para nuk ka të lënduar, njësit e Policisë tani gjenden në vendin e ngjarjes.
Aksidenti ndodhi në afërsi të pompës së karburantit Buki Petrol.

 

10911255_459947380830493_216837195488653468_o

1617514_459953564163208_595012167552786402_o

 

Raporton Llapi.info