Sot rreth orës 17:00 ka ndodhur një aksident në magjistralen Podujevë- Prishtinë, në fshatin Lluzhan.

Sipas policisë, një vetur e tipit Golf 2 është ndeshur më një vetur Golf 5. Të lënduar në njerëz nuk ka, vetëm dëme materiale.
Policia konfirmon se deri te aksidenti ka ardhur për shkak të lagështisë së rrugës dhe mospërshtatjes së shpejtësis nga ana e vozitësve.