“Agnus Dei” fiton edhe dy çmime

Në festivalin Atlas & AIRES International Film Festival, i cili ka filluar më 16 janar dhe ka përfunduar më 31 janar, në Boston të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, filmi kosovar “Agnus Dei”, me skenar e regji te Agim Sopit, ka fituar dy çmime: est Special Efects , Asllan Hyseni dhe Best Makeup and Hairstylling, Bujar Gjata.

Ky film që është mbështetur nga QKK deri më tashti ka marrë disa çmime ndërkombëtare.