Policia e Kosovës i ka shqiptuar 941 gjoba në trafik për 24 orë.

Sipas policisë në tërë territorin e Kosovës kanë ndodhur 40 aksidente, nga të cilat 14 me lëndime dhe 26 me dëme materiale.