Versioni standard i Lamborghini Huaracan është aq i mirë, sa që thjesht ju lë pa frymë.

E paramendojeni sikur ky model i modifikuar që përfshin dy turbina dhe prodhon mbi 2000 kuaj-fuqi, do të dukej kur shfaqet në pistë, transmeton Telegrafi.


Për ta dëshmuar performancën e jashtëzakonshme si dhe fuqinë motorike, Jordan Martin ka bërë disa gjiro me Huaracanin e ri që njëherit po konsiderohet si Lamborghini më i shpejtë që ndonjëherë është prodhuar nga kjo kompani italiane.

Ishte pikërisht Hail Mary Derby, destinacion i duhur për të testuar këtë “bishë” italiane që gjatë ngasjes ju krijon përshtypjen se jeni “lidhur” për ulëse nga adrenalina, që e ofron gjatë kthesave duke mos humbur aspak sigurinë brenda kabinës.

Videoja e publikuar më poshtë tregon më së miri se për çfarë motori bëhet fjalë, i cili për pak sekonda arrin të kap shpejtësinë maksimale që është një “shifër e frikshme”.