Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj ka kërkuar nga Qeveria që Ligjin për Paga që ta rikthejë në procedurë dhe ta amandamentohet aty ku ka pasur vërejtje, raporton Ekonomia Online

Ai këtë kërkesë e ka shprehur në një konferencë për medie

“Ligji i Pagave është ligj bazë në të cilin është punuar 10 vjet dhe kemi arrit me finalizuar në Qeveri dhe mem votu në parlament. Kërkojmë prej qeverisë që ta rikthen në procedurë dhe ta amadamenton aty ku ka pasur vërejtje dhe ta kthen në kuvend”, tha Haradinaj.