Koordinatori i Qendrës të vaksinimit Niman Bardhi, në një konferencë për medie ka bërë të ditur se edhe gjatë së hënës ka vazhduar vaksinimi i personave mbi moshën 65 vjeçare, me vaksinën anti-Covid, raporton Ekonomia Online.

Ai më tej ka bërë të ditur se të gjithë mjekët e vaksinuar në Kukës do të marrin dozën e dytë që nga e hëna.

“Siç e shihni edhe sot po vazhdon vaksinimi i të moshuarve nga mosha 65 vjeç e mbi, ku deri më tani janë vaksinuar  mbi 200 persona ndërsa nëse flasim në nivel vendi kemi mbi 57 mijë re vaksinuar”.

“Ajo që vlen te ceket është që nga ora 12:30 e tutje i gjithë personeli shëndetësor që kanë marrë vaksinën apo dozën e parë në Kukës do të marrin dozën e dytë sot në sallën ‘1 Tetori” dhe që kanë të ndarë kohën e tyre sipas emrit dhe mbiemrit ku nga 300 profesionistët presim që t’i kryejmë me rregull”, tha Bardhi.