153 të vrarë në gjashtë sulme në Paris

CCN raporton se deri më tani janë vrarë 153 persona në gjashtë lokacione në Paris.

——————————————————————————————————————————

140 të vrarë në sulmet në Paris

Rreth 100 persona janë vrarë në sallën e koncerteve Batlacan në qendër të Parisit dhe 40 të tjerë janë vrarë në lokacionet tjera në kryeqytetin francez, ka thënë një zyrtar i Parisit.

Kamikazë e sulmues tjerë sulmuan restorantet, kafenetë dhe sallën e koncerteve në Paris, duke lënë të vrarë qindra njerëz në atë që presidenti francez Francois Hollande e përshkroi si sulm të paprecedentë terrorist.